Az énekesnő mindig is büszkén hangoztatta vajdasági származását, ám ezúttal meg is mutatta, hol töltötte a mindennapjait, mielőtt bemutatkozott a Megasztárban.

Míg korábban T. Danny, most a 2003-ban, a Megasztárban megismert előadó, Dér Heni életébe nyerhetnek bepillantást a Velvet olvasói. Heni már kislánykora óta arról álmodozott, hogy egyszer híres énekesnő lesz. A Vajdaságból, Csantavérről származó híresség a Creator TV, az Én utam friss epizódjában nemcsak a gyerekkoráról, hanem a neveltetéséről, illetve az elveiről is beszélt. Megosztotta például, hogy számára a vajdasági hagyományok nagyon fontosak, ezért az alkarjára tetováltatta a Vajdaság szót.

Az interjúban az énekesnő szülei is feltűnnek, akik meghatódva meséltek gyermekük első szárnybontogatásairól.

Kiderült például, hogy Heni már egészen fiatalon, mindössze három évesen imádott a figyelem középpontjában lenni, énekelni és táncolni a vendégeknek.

Azt is elárulták, hogy bár féltették a Megasztártól, végül az áldásukat adták a jelentkezésére.

A videóban többek között láthatunk még felvételeket az énekesnő pandémia alatt megtartott esküvőjéről is, melyen a szülei nem vehettek részt, mert koronavírusosak lettek.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

A Velvet felületére hamarosan újabb kisfilm érkezik, ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.