A népszerű hazai vlogger, Török Ábel a Púdermentes adásban vallott a legérdekesebb külföldi élményeiről.

A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően ezentúl nálunk is elérhetőek lesznek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusz, a (L)ehetetlen, az Én utam és a Púdermentes friss epizódjai. Most a Púdermentes legújabb epizódjával jelentkezünk, melyben a több mint 300 ezer feliratkozóval rendelkező Török Ábel tűnt fel.

Bár Ábelt YouTube-csatornájáról és a Trió Podcastből ismerhetjük, a lányok inkább életének más részeire voltak kíváncsiak, ugyanis bátran hívhatjuk őt poliglottnak: 5 nyelven beszél, sok évet élt külföldön, az utazás, és az idegen kultúrák megismerése mai napig fontosak számára. Ebből az adásból megtudhatjátok, hogyan kerültek az idegen nyelvek az életébe, és milyen tervei vannak még.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.