Dezső Bence a YouTube toplistájának élmezőnyébe tartozik, az egyik legnépszerűbb magyar influenszer. Most megmutatta, honnan indult a karrierje, emellett azt is elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

T. DannyDér Heni, és Horváth Tamás után újabb híresség engedett betekintést a hétköznapjaiba. Dezső Bence vicces, lifestyle videóival szólítja meg a közönségét, YouTube-csatornájára több mint 550 ezren iratkoztak már fel. Napjaink egyik vezető youtubere most visszalátogatott Székelyudvarhelyre, ahol közel 400 sikoltó rajongó várta közönségtalálkozóján. 

Az interjúban szó esik többek között Bence szerelméről, Markó Rebekáról. A hazai vlogger szcéna álompárjáról az is kiderül, hogyan képzelik a jövőjüket, és hány gyermeket terveznek.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

A Velvet felületére hamarosan újabb kisfilm érkezik, ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.