Az ország egyik legfelkapottabb énekese, Horváth Tamás megmutatta, honnan indult.

T. Danny és Dér Heni után újabb híresség engedett betekintést a hétköznapjaiba. A Creator TV, az Én utam következő epizódjában Horváth Tamás mutatta meg és mondta el, hogyan lett belőle hazánk egyik legnépszerűbb sztárja.

Horváth Tamást a Csillag Születikben ismerhettük meg még 2009-ben. Bár a tehetségkutatóban hetedik lett, nem adta fel az álmait, és kemény munkával sikerült betörnie a zeneiparba. Az interjúból többek között kiderül, hogy a karrierje egy Tamási nevű kis faluból indult. Gyerekkorát itt töltötte, nagyon szerény körülmények között nőtt fel. Az élete azóta rengeteget változott: rekord eléréseket produkál a YouTube-on, teltházas koncertek ad országszerte, és nincs olyan fiatal, aki ne ismerné a dalait.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

A Velvet felületére hamarosan újabb kisfilm érkezik , ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.