Az énekesnő karrierje közel sem volt hullámvölgyektől mentes. Gabi ebben az interjúban őszintén vallott arról, milyen mélypontok adódtak az életében, amíg elért a sikerig.

Tóth Gabi még csak tizenhat éves volt, amikor először próbálkozott a Megasztárban. Azóta befutott énekesnő, aki több stílusban is kipróbálta már magát, számos zenei díjat nyert, emellett az X-Faktor mentora is volt. Az út során temérdek támadás érte, melyek csak erősebbé és elszántabbá tették. Az énekesnő ebben az interjúban olyan részleteket is megoszt az életéről, melyekről még sosem mesélt.  

T. DannyDér Heni, és Horváth Tamás után újabb híresség engedett betekintést a hétköznapjaiba. A Velvet felületére hamarosan újabb kisfilm érkezik , ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.