A lányok arról beszélgettek, hogy miként juthatunk túl a holtpontokon, honnan meríthetünk erőt és bátorságot, hogy újra megalkossuk önmagunkat, miközben tanulunk a korábbi tapasztalásokból.

A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően ezentúl nálunk is elérhetőek lesznek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusz, a (L)ehetetlen, az Én utam és a Púdermentes friss epizódjai. Most a Púdermentes legújabb részével jelentkezünk.

Szakítás, költözés, munkahelyváltás, fontos új lépcsők az életünkben... Az újrakezdéseket nem lehet elkerülni, de nem kell, hogy automatikusan megbénítson, és féljünk a változásoktól.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.