A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően nálunk is elérhetőek a Creator TV közkedvelt tartalmai. Most a Púdermentes legújabb részével jelentkezünk, amelyben Viszkok Fruzsi és Havasi Virág néhány féltett titkot is elárul.

A mai Púdermentes epizódban a lányok ezúttal az egyik kedvenc témakörüket, pontosabban a párkapcsolati topikokat járják körbe, méghozzá egy igen izgalmas köntösbe bujtatva: az úgynevezett „Én még soha” nevű  játék során feszegetik az izgalmasabbnál izgalmasabb kérdéseket.

A beszélgetés során az is kiderül, ordibáltak-e már valamilyen oknál fogva korábbi párjukkal, vagy hogy titokban megnézték-e már szerelmük telefonját. Kiderül az is, hogy Viszkok Fruzsi egyszer újra románcba bonyolódott az egyik exével, ám ezt nem minden esetben tartja célravezetőnek.

Alapvetően annak a híve vagyok, hogyha a fejedben még az él, hogy »jaj, mi lett volna, ha?...«, akkor szerintem érdemes még egyszer megpróbálni a dolgot, mert utána nem lesz benned az az érzés, hogy ki kellett volna próbálni, vagy meg kellett volna nézni. Viszont kell szerintem, hogy viszonylag több idő elteljen, mielőtt újra megpróbáljátok. Mert ha a szakítás után csak egy-két hét telik el, addigra még semmi nem változik egyik félben sem. Nem hiszem, hogy így van értelme

– fejtette ki az influenszer, aki baráti viszonyt is ápol az egyik korábbi partnerével. Mint azt elárulta: egy szakítása sem asztalborogatással ért véget.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

 (Borítókép: Viszkok Fruzsi és Havasi Virág. Fotó: Vincze Gábor)