Manapság nem lehetetlen olcsón vagy szinte ingyen utazni, néhány fontos dolgot azonban figyelembe kell vennünk, ha igazán kevés pénzt szeretnénk utazásra költeni.

A Púdermentes című podcast legfrissebb epizódjában Viszkok Fruzsi és Havasi Virág vendége ezúttal Utazómajom, azaz Tóth Ákos volt, aki Magyarország legnagyobb utazási közössége mögött áll. Tóth évek óta oszt meg olcsóbbnál olcsóbb utazási ajánlatokat, különleges lehetőségeket, melyek módszerére nagyon sokan kíváncsiak. Ebben az epizódban jó néhány hasznos tippet és trükköt elárult, legyen szó úticélokról vagy épp szervezési tanácsokról.

A beszélgetés során az is kiderült, honnan jön az Utazómajom név, mik a túlhypeolt és legjobb úticélok, de Tóth Ákos és a lányok a legrosszabb utazási élményeiket is megosztották. Tóth azt is elárulta, hogy évekkel ezelőtt egy Index fórumos közösséghez csatlakozva szerezte tudása csíráját.

creator tv

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

(Fotó: Vincze Gábor)