Minden bizonnyal sokakat foglalkoztat most a kérdés, hogy hova lenne érdemes idén utazni, ami nem is csoda, hiszen nyakunkon a nyár, és ezzel együtt az első igazi nyaralási, utazási szezon is. Viszkok Fruzsi például nagy utazó hírében áll és rengeteget tud mesélni, hiszen több tenger partján megfordult már.

Mivel a Velvet és a Post For Rent partnerségre lépése miatt nálunk is elérhetőek a Creator TV közkedvelt tartalmai, ezért ezúttal is jelentkezünk a Púdermentes legújabb részével. A podcast legfrissebb epizódjában Viszkok Fruzsi és Havasi Virág egy kicsit lazábbra vették a figurát: a nosztalgiavonatra felülve a kedvenc közös utazási élményeikről meséltek, ezzel is hangolódva az idei nyárra.

Kiderült, hogy éjszakáztak már repülőtéren, de vonatot is késtek már le Lengyelországban, ahol aztán órákon át kellett várakozniuk. A lányok Egyiptomban is jártak, Tunéziában pedig egy szálloda privát részeit is bejárhatták. 

Mint kiderült, Havasi Virág már egészen kislánykora óta imád utazni, Viszkok Fruzsi azonban először a gimis évei alatt járt külföldön.

A lányok az elmúlt években számtalan alkalommal utaztak együtt. A podcastban azt is elevenítették, hogyan jutottak el Dubrovnikba, egy hároméjszakás hosszú hétvégére. Nem sikerült egyszerűen megoldaniuk: odafelé három repülőre szálltak, mire a szomszédos Horvátországba eljutottak, visszafelé pedig kétszer ültek repülőn. A három éjszakából egyet a müncheni repülőtéren töltöttek.

Ez egyszerre volt a legbosszantóbb és a legemlékezetesebb [része az utazásnak]. A reptéren nem gyakran éjszakázik az ember – mondjuk remélem, hogy többször nem is fogunk

– magyarázta Fruzsi, mire Virág hozzátette: az elején pánikroham kerülgette, mert körte nagyságú jégeső hullott, ami miatt a gép nem indulhatott útnak. Emiatt a lányok a csatlakozásukat is lekésték. Ekkor beálltak a reklamációs sorba, ahol a szálláskuponokat és az ételutalványokat osztogatták. Mikor egy óra várakozás után végre ők kerültek volna sorra, az orruk előtt lehúzták a rolót és bezártak. 

Szerencsére a reptéren mindenki így volt: az összes bolt, étterem bezárt. Két szelet csokival maradtunk ott egész éjszakára, meg a pléddel és kispárnával, amit kaptunk. Az egész napos fáradalmak után pont csokit akar enni az ember... De összességében emlékezetes élménnyé avanzsálódott az egész. Az éjszaka közepén felébredtem a teljesen kihalt, néma reptér közepén. Virág az egyik kis padon aludt, a másikon egy Thor külsejű, svéd csávó feküdt. Szürreális volt

– emlékezett vissza Fruzsi, hozzátéve: másnap reggel Párizsba repültek, mert onnan ment a leghamarabbi járat Horvátországba.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

(Borítókép: Viszkok Fruzsi és Havasi Virág. Fotó: Vincze Gábor)