tk3s 20140410 zaf l31 009

A legundorítóbb sztorik emberi testbe költözött élőlényekről

2014.10.27. 10:37 Módosítva: 2014.10.27. 11:03
Kevés visszataszítóbb dolog létezik a gyomorban petéző férgeknél, hajban fészket rakó tetűknél vagy a füljáratban lakó tücsöknél. Az elmúlt hetekben volt a gusztustalan idegen testekre példa bőven. Ha bírja gyomorral, szavazzon, melyik eset a legdurvább!

A hét talán leggusztustalanabb találata egy tetves lány volt, akinek a fején annyi élősködő tanyázott, hogy fészket építettek a hajában. A tetvek eltávolítását szerencsére megörökítette a család. Ha már ennyitől elment az étvágya, vagy a kedve mindentől, ne nézze meg az alábbi videót, mert olyat láthat, amit még soha! A lány fején élő parazitákat tetűfésűvel próbálják kiirtani, ami ekkora mennyiségnél nem egyszerű feladat. 

Az élősködők sora itt még korántsem ért véget. Következő alanyunk egy utazgató nő, aki Vietnámban szedett össze egy pici piócát, ami az orrába költözött, és ott nőtt egyre nagyobbra. Daniela Liverani, mielőtt észrevette volna, hogy nem egyedül ő él a testében, korábbi motorbalesetére gyanakodott. Ugyanis gyakran vérzett az orra, amit a balesetre fogott. Azt hitte, hogy csak egy ér pattant el az orrában, pedig egy jókora pióca okozta a vérzést, amit egy fürdés alkalmával vett észre. Az orvosok szerint – az élősködő mérete alapján – már egy hónapja tartózkodhatott a lány orrában, és csoda, hogy nem kúszott fel az agyáig.

De megtörtént már egy amerikai férfival az anachrophobiások rémálma is: Balin nyaralt, amikor három napra a bőre alá költözött egy pók.  Dylan Thomas a barátaival nyaralt Balin, amikor egy reggel arra ébredt: egy furcsa vörös csík húzódik végig a hasán. Bőrgyógyászhoz fordult, ahol kiderült, hogy bemászott egy trópusi pók a bőre alá. A pók egy hegen át jutott be, ami egy nemrég elvégzett vakbélműtét után keletkezett. 

Az egyik legdurvább eset egy kislánnyal történt. A floridai gyereknek saját anyja adott bélférgeket vacsorára, hogy gyorsabban fogyjon a következő szépségversenyig. A szülő szerint lányának szüksége volt a segítségére. Nemcsak hogy undorító, de nagyon veszélyes módszert választott. A gyerek testében elszaporodtak a paraziták. és az orvosokat is sokkalta a látvány, ahogy tekeregnek a lányban a bélférgek. 

Na, melyik a leggusztustalanabb?

 • 1275
  Az anya, aki férget adott enni a lányának
 • 287
  Tücsök a fülben
 • 260
  Az orrban lakó pióca
 • 244
  Pók a bőr alatt
 • 205
  A romlott, galandférges szusi
 • 96
  Tetű a hajban

Ha nem direkt juttatjuk be a szervezetünkbe a parazitákat, fertőzött nyers hal és hús útján lephetik a testünket. Egy kínai férfi a kantoni szusitól vesztette majdnem életét. Galandférges szusit kapott be, ami lepetézett a gyomrában. Testében elszaporodtak az élősködők. A beteg a hasát fájlalta, és viszketésre panaszkodott, ekkor derült ki, mi okozza a tüneteket. A röntgenfelvételén megannyi, több centis féreg kígyózott, amik könnyen a férfi halálát okozhatták volna. 

Ha azt hitte,a férgek után már nem jöhet gusztustalanabb, akkor tévedett. Nemrégen számoltunk be az indiai férfiről, akinek egy tücsök lakott egy ideig a hallójáratában. Fülfájásra és viszketésre panaszkodott, amikor kiderült, hogy egy rovar éldegél a testében. Az orvosok szerencsére azonnal eltávolították az idegent a férfi füléből. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!