A Gawkeren olvasott történet főszereplője Patrick Quinn, egy Texas államban élő lábfetisiszta. Amivel persze nincs semmi baj, amíg négy fal között csinálja, csakhogy ő házon kívülre terjeszkedett. Quinn ugyanis rendőr, és nemrégiben egy közúti ellenőrzés során kényszerített egy nőt arra, hogy érdeklődésének megfelelő szexuális szolgáltatást nyújtson neki. Azt akarta rábizonyítani, hogy füvezett, és azt mondta neki, ha megszagolhatja a lábfejét, büntetés nélkül elengedi őt.

A nő a kérésnek eleget téve először csak a cipőjét vette le, de a rendőr azt mondta neki, nyugodtan megszabadulhat a zoknijától is. Miután ez megtörtént, a rendőr újabb lehetőséget kínált fel neki: nem ragaszkodik a lábfejének megszagolgatásához, ha cserébe megkapja a nő bugyiját. Azért azt hozzátette, hogyha mégis a lábfétis kielégítésére kerülne a sor, nem ígéri, hogy nem fogja megnyalogatni a lábát. A kilátástalan helyzetbe került nő végül úgy döntött, talán alsóneműjének átadásával jön ki jobban a helyzetből, de a rendőr a bugyicsere pillanata előtt valamiért mégis meggondolta magát, és mintha mi sem történt volna, és közölte a nővel, hogy büntetés nélkül, az alsóneműjét megtartva távozhat.

A rendőrt azóta persze kirúgták munkahelyéről, a hatóságok pedig nyomozzák, zaklatott-e más nőket is.

Az eredeti cikk alatt egy kommentelő amúgy leszűrte a tanulságot a történetből, és azt írja, ő biztosan odanyújtaná a lábfejét egy ilyen beteges perverznek, hogy aztán jól fejbe rúghassa.