A heteroszexuálisok nagyjából képben vannak a homoszexuálisokkal, azaz a melegekkel és a leszbikusokkal, de a biszexuálisok azok, akikkel sem a heterók, sem a melegek nem tudnak mit kezdeni. Az Isten óvjon meg minden biszex nőt attól, hogy olyanokkal randizgasson, akik felkészületlenek a témában, és érzelmi intelluktusuk sincs a helyzethez. Ugyanis a következő ostoba kérdésekkel találhatja magát szembe, ami miatt rettentően kínosan fogja magát érezni: 

1. De te most fiúkkal vagy lányokkal?

A kérdés, amire nem lehet elégszer azt válaszolni párkapcsolatban: veled. Ha egy biszexuális férfi/nő párkapcsolatban van a választottjával, akkor azzal akar lenni, akivel van. Nincs különbség férfi és nő között, a hangsúly az emberen van, azaz azzal az emberrel akar lenni, akivel van. A kérdést rendszeresen felteszik idegenek is a biszexeknek, nemcsak randin.

2. A fiúkat vagy a lányokat szereted jobban?

A válasz pontosan az, ami az első kérdésre is, nem a nemek számítanak, hanem az, hogy ki milyen ember.

3. Ki a jobb az ágyban, a fiúk vagy a lányok?

A pasik is tudnak jók és rosszak lenni, ahogy a nők is. 

4. Igaz, hogy a lányok jobban nyalnak?

A legnagyobb tévhitek egyike, hogy egy nőt egy nő jobban ki tud elégíteni. Mivel feltehetően egy nő sem nyalja otthon saját magát, így ez a kérdés teljesen röhejes.

5. Akkor egyszerre van pasid és csajod?

Biztosan vannak olyan biszexuálisok, akiknek talán egyszerre van csaja és pasija, mint ahogy előfordul, hogy egy férfi két nővel is kavar, vagyhogy egy nő két férfival is jár egyszerre. 

6. Ha pasival van párkapcsolatban, vagy pasival kezdene, akkor: és te most hetero lettél?

A legtöbbször arra is utalnak a beszélgetésekben a nem biszexuálisok, hogy az, aki biszex, egész biztos, hogy olyasvalaki, aki könnyen félrelép. Holott ez személyiségfüggő, teljesen mindegy, hogy kivel van egy biszex párkapcsolatban, ha alapvetően hűséges, akkor se a nőjét, sem a pasiját nem fogja megcsalni.

Még több hülye kérdést blogokon itt és itt bőven találni, ha esetleg az őrületbe akarna kergetni egy biszexuálist, és teljesen el akarja magától ijeszteni, ötletet meríthet.