A Mirroron találtuk az alábbi gyönyörű történetet a három amerikai nővérről, akik pont úgy néznek ki, mint három átlagos fiatal nő, miközben mindannyian prostik és heroinisták.

Valeen, Amanda és Tiffany nem azért lett heroinista, mert valaki belekergette őket a prostitúcióba, hanem pont fordítva. Azért lettek prostituáltak, hogy legyen pénzük heroinra.

Pedig mindhármuk élete jól indult. A most 27 éves Valeen népszerű volt az iskolában, és a főiskolára is felvették. A 25 éves Amanda dentálhigiénikusnak készült, a 22 éves Tiffany pedig sikeres atléta volt. Aztán történt valami, és mindhárman rácsúsztak a drogokra, annyira, hogy mostmár együtt lövik be a heroint, méghozzá szüleik házában.

 

Miután rájöttünk, hogy mindhárman használjuk, arra gondoltunk, hogy mostantól együtt kéne csinálnunk 

– mondta Valeen, akitől egyébként nemrég elvették a lányát, miután a gyerek előtt szúrta be magát.

A három nővér közül a legkisebb lány már börtönben is ült a drogok miatt, mostanra pedig már eljutott odáig, hogy a lábába kell beszúrnia az tűt, ugyanis a karján az összes véna tönkrement.

Rá se bírok nézni a lányaimra. Utálom őket. Undorítóak, és szégyenkezem miattuk

– mondta a három lány anyja, akinek egyébként szintén voltak korábban drogproblémái, bár ő csak a kokainra csúszott rá.

A három lány egyébként szerepelt az amerikai Dr. Phil műsorában, ahol azt is bevalották, hogy töbször vezettek már úgy autót is, hogy nem sokkal előtte lőtték be magukat. Ha szeretné, az egész adást is megnézheti, ha ide kattint.