Ismerje meg Katarina Sreckovic-ot, a szerb tévériportert, aki szegény majdnem elvesztette munkáját – azért, mert jól néz ki.

Az NY Daily News legalábbis azt írja, hogy a 25 éves nő külseje annyira megzavarta azokat a focistákat, akikkel interjút készített, hogy egy idő után már el akarták üldözni. A férfiak ugyanis képtelenek voltak koncentrálni a kérdésekre, és emiatt normális válaszokat sem tudtak adni.

Sőt, szegények még focizni sem tudtak rendesen miatta.

Bevallom, először tényleg probléma volt, de azt hiszem már hozzámszoktak. Egy ideig nehéz volt, mert úgy tűnt, hogy nem tudnak velem együtt dolgozni. Annyira, hogy párszor meg is kértek, hogy menjek el a pálya mellől, mert a játékosok panaszkodtak, hogy megzavarom őket a koncentrálásban

– mondta szegény Sreckovic, akinek hálistennek már nincs veszélyben a munkája, mivel már mindenki hozzászokott, hogy ilyen szép. Vagy csak mindenki észrevette az agresszív, tetovált szemöldökét, és gyorsan kiábrándultak belőle. Ha szeretne egy csomó szexiző képet látni a riporterről, nézze meg az instagramját!

Kommentálná? A Facebookon tegye!