Ahhoz, hogy az ember jó munkát, illetve jó fizetést kapjon, keményen meg kell dolgozni. Nem pedig olyan hülyeségeket kitalálni, mint az a pályakezdő clevelandi férfi, aki valamiért úgy gondolta, biztos több fizetést kap majd, ha ezentúl nem egyedülálló, hanem családos lesz. Ezért kitalálta, hogy felbérel egyet. Mármint egy családot. Hogy több pénzt kapjon.

A Jezebel azt írja, hogy a több pénzre vágyó férfi a Cragislisten adott fel egy hirdetést, miszerint keres egy nőt és egy gyereket, akik szívesen vállalnának, hogy a következő pár évben a férfi kamu-családja legyenek. (A hirdetést azóta törölték.)

Tervét azzal magyarázta, hogy szerinte az emberek meglágyulnak egy gyerek látványától, másrészt pedig a vezetők szerinte úgy gondolkodnak, hogy egy egyedülálló férfinek nincs szüksége sok pénzre, hogy eltartsa magát. Vagyis egy családos embernek alapból több pénzt adnak.

Hirdetésében azt is megosztotta, hogy elkezdené a munkakeresést, amelyhez kiposztolna jópár fotót magáról és álcsaládjáról a Facebookra. Így leendő munkaadói elhinnék, valóban boldog családi életet él, és nem szingli.

Az viszont még mindig nem tiszta, hogy a pénz-dolgot mennyire gondolta át. Ugyanis ha fizet a nőnek és a gyereknek az álcsaládságért – mert ki vállalna el egy ilyet ingyen –, akkor máris pénzt veszít, vagyis anyagilag ugyanott fog tartani, mint korábban, még akkor is, ha egy kicsivel több pénzt is kap majd a boldog családi fotó miatt.