horoszkóp
tk3s bm gymnast 01935287

A lábatlan tornászlány most táncosnak készül

2014.11.17. 10:27

Jennifer Bricker lábak nélkül született, de mégis tornász lett belőle, sőt most arra készül, hogy táncos legyen belőle – írja a Daily Mail.

De nem csak ezért érdekes a 27 éves lány sztorija. Jennifer Brickert még csecsemőkorában örökbefogadták, miután vérszerinti szülei úgy érezték, nem tudnának egy lábak nélküli gyereket felnevelni.

tk3s bm gymnast 01935300
Fotó: Barcroft Usa / Northfoto

Bricker ezután Illinois államban, egy kisvárosban nőtt fel örökbefogadó szüleivel és három bátyjával. A lány azt mondta, családja mindig azt tanította neki, hogy bármire képes lehet, ezért úgy nőtt fel, hogy annak ellenére, hogy nem voltak lábai, szinte minden sportot kipróbált. Kedvence mégis a gimnasztika volt, példaképének pedig az olimpikon tornászt, Dominique Moceanu-t tekintette.

tk3s bm gymnast 01935299
Fotó: Dave Black / Barcroft Usa / Northfoto
Az egyik legkorábbi emlékem az, hogy hatévesen őt nézem a tévében, és próbálom utánozni a mozdulatait. Ő volt a kedvenc tornászom. Állandóan csak róla beszéltem, és hatévesen arról ábrándoztam, hogy a nővérem.

Na és itt következett be a legdurvább csavar Bricker életében, ugyanis kiderült, hogy Moceanu igazából tényleg a testvére.

Mindössze annyit tudtam, hogy román származású vagyok, és azt is tudtam, hogy Dominique is az. És nagyon sok mindenben hasonlítottunk is egymásra.

Mikor Jennifer 16 éves volt, nevelőanyja, Sharon adott oda neki egy papírt, amiből kiderült számára, hogy születési neve eredetileg Moceanu volt, vagyis a tornász Dominique Moceanu igazából a nővére. Jennifer és Dominique természetesen találkoztak is, és azóta elválaszthatlanok.

Jennifer Bricker most arra készül, hogy táncos legyen, és minden vágya, hogy szerepeljen a Dancing with The Starsban. Amire simán lehet esélye, főleg hogy már dolgozott együtt Britney Spears-szel is.