18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Itt az első vibrátor, amit kéz nélkül lehet használni

2014.12.05. 11:23

Két huszonéves lány, Alexandra Fine és Janet Lieberman fejéből pattant ki az ötlet, hogy elkelne a piacon olyan vibrátor, amihez nem kell a kéz. A vibrátorok, dildók fejlődésének történetében ez nagy előrelépést jelenthet, legalább akkorát, mint amikor valaki kitalálta, hogy vezeték nélküli, elemes vibrátorokkal kényelmesebb lesz az élvezés. 

A két huszonéves fiatal lány összetette, amit tudnak, egyikük ugyanis szex terapeuta, egyikük pedig gépész. Ők ketten megalapították a Dame Products vállalatot, ami szexuális segédeszközöket gyárt. Ennek keretében fejlesztették az Eva névre keresztelt szabadkézzel használható izgatót, ami elsőre inkább tűnik valami gyerekjátéknak vagy kutyajátéknak, mintsem szexuális segédeszköznek. 

enhanced-28814-1414255583-3
Fotó: indiegogo

Van egy hatalmas különbség a nők és a férfiak öröme között, ha megnézzük a szexualitást.  A nők nagyobb valószínűséggel találják a szexet élvezhetetlennek, és kevesebbszer élnek meg orgazmust" – mondta a Buzzfeednek adott interjújában Alexandra Fine, és arra az indianai kutatásra hivatkozott, ami szerint a nők 64%-a élt át orgazmust a legutóbbi szex során. Több felmérés is alátámasztja, hogy a nők jelentős hányada, 50-70 % körülbelül a csiklóján keresztül éri el az orgazmust

Az Eva vibrátort úgy alakították ki, hogy a nagyajkakhoz kell rögzíteni használatkor, a rezgő tojásalakú részt kiegészíti két kis kar, amiket szó szerint ki kell támasztani a nagyajkaknál. A készülék csiklóizgató, és azt is lehetővé teszi, hogy párral, szex közben is lehet használni, nemcsak maszturbálásra alkalmas. „A szex és az orgazmus egyike a leggyönyörűbb emberi élménynek. Boldoggá tesz, csökkenti a stresszt, csökkenti a szívroham kockázatát. Fantasztikus. A nők számára lehetővé kell tenni, hogy megtapasztalják, mennyire élvezetes" – tette hozzá az egyik kreáló.