Malika Gaudin Delrieu fotós Svájcban dolgozott a prostituáltakat segítő Aspa​sie alapítványnál, önkéntesként, ahol megismerkedett a 76 éves prostituálttal, Claudette-tel. A 76 éves nőnek egyáltalán nem hétköznapi a története,  interszexuális, azaz két genitáliával született – férfi és női nemi szervekkel. Claudette szülei a születésekor meghagyták mindkét nemi szervét, mondván, hogy döntsön majd ő arról, ki akar lenni. A hermafroditakén született Claudett 16 évesen keveredett a szexiparba, azóta is prostituált: 50 éve csinálja – a fotós a Vice magazinon tette közé megható képriportját a nőről.

Claudette 1937-ben született Svájcban, a szülei hivatalosan fiúként anyakönyvezték gyermeküket, aki lélekben mindig is nőnek érezte magát. A kétneműségét megtartotta, és az életét a két nem között váltogatva éli. Van családja, gyermeke, unokái.

Amikor 16 éves volt, a családja Marokkóba költözött, ott ismerte meg a szomszédlányt, aki segítette őt abban, hogy felfedezze a szexualitást. Annyira megtetszett neki a férfiakkal való szex, hogy egy bordélyba keveredett, és prostituáltként kezdett dolgozni. A pénzt, amit összeszedett, a főiskolai tanulmányaira költötte, a szülei az ötvenes években visszaköltöztek Svájcba, ahol továbbtanult. A prostitúcióhoz rendszeresen visszatért, amikor pénzre volt szüksége, de van még egy oka a szexmunkára: szüksége van arra, hogy igazán nőnek érezze magát. 

Az évek során több mindennel foglalkozott, hegesztőként is például, a mindennapjaiban biciklizik, és rendszeresen bejár dolgozni abba a genfi stúdióba, ahol a klienseit fogadja. Aktív tagja a prostituáltak közösségének, aktivistaként segíti a kollégáit. Az orvosok torokrákot diagnosztizáltak nála, sikeresen megoperálták, jelenleg arra gyúr, hogy világrekordot döntsön kerékpározásban a 80-84 éves korosztályban.