A Huffington Post írt cikket Oprah Winfrey videója köré – az amerikai talkshow-királynő annak idején forgatott a családról, amelyben 1997. november 19-én hetesikrek születtek (Kelsey, Alexis, Brandon, Natalie, Kenny Jr., Joel és Nathan), most pedig megnézték, mi lett velük azóta. Őrület: bár a szülés viszonylag gyorsan, hat perc alatt lezajlott, a gyerekek felnevelése sokkal nagyobb munka Bobbi és Kenny McCaughey-nak (pláne, hogy már a hetek előtt is volt egy lányuk).

A világ első, a szülést túlélő, maradéktalanul egészséges hetesikreinek felnevelése átlagon felüli szervezést igényelt. A kezdetekben 30 cumisüveg és 35-40 pelenka várt naponta a bevetésre. A szülők segítség nélkül képtelenek lettek volna mindent megcsinálni, ezért önkéntesek segítettek nekik, ők öt-hat órás váltásokban dolgoztak. Eközben persze Kenny McCaughey ugyanúgy dolgozott tovább, hogy valahogy eltartsa a gigantikus családot. Mostanra a hetesikrek betöltötték a 17. évüket, így a szülőknek hét kamasszal kell egy háztartásban élniük.

Az ételkészítés még mindig nagy meló, minden éjjel főzni kell, hogy legyen másnap mit enni. Az étkezések is kvázi büféjelleggel zajlanak: ki van rakva a kondér, amelyhez egymás után járul mindenki. Mikayla, a család egyetlen nem-ikergyereke most azt mondta: így, hogy a többiek már majdnem nagykorúak, véget értek azok az arany évek, amikor még ő volt a főnök.  Az egyenlőség a kocsihasználatban is tetten érhető: aki autókázni akar, az szépen vesz magának kocsit a saját munkájából keresett pénzből.

A lakhatással már nincsenek gondjaik: míg korábban alig fértek el a házukbam, 1998-ben egy nagyobb otthonba költöztek, ahol azért sokkal több cucc elfér. Például több háztartási gépből kell kettő, így két mosogatógépük, két mikrójuk, két mosó- és szárítógépük is van. (Hetente 15-17-szer mosnak.) Mindenesetre a gyerekek hamarosan érettségiznek, aztán hamar kirepülnek majd a családi otthonból, értelmetlenné téve a hatalmas háztartást.