Ezen a héten a heti trendben egy olyan esemény fotóit mutatjuk meg önnek, aminek a neve Premios Univision Deportes. Egy sporttémájú díjkiosztóról van szó, és a rendezvényt a világ egyik legnagyobb, spanyol nyelvterületen levő városában tartották, Miamiben (haha). A spanyol nyelvű televíziózás legdögösebb női gyűltek itt össze szerdán, és ahogy nézzük, mindenki bedobott mindent, amit tudott.

Jackie Guerrido

Jackie Guerrido 42 éves és időjárást szokott jelenteni. Amint látják, ő gyakorlatilag a Puerto Rico-i Gaál Noémi, bár azért Guerrido a reggeli műsorban valószínűleg nem így van felöltözve, mint ahogy a díjkiosztón megjelent. Ez a ruha nem igényel különösebb kommentárt, nézni nyilván jobb, mint beszélni róla. Kattintson is a képre és rögtön sokkal többet fog látni belőle!

Dayana Mendoza

Egy fokkal visszafogottabb és ízlésesebb (kettővel) a ruhája Dayana Mendozának, aki venezuelai és ő volt Miss Universe 2008-ban. Azóta mindenféle realitycskékben tünedezik fel, és persze már nem Caracasban lakik. Mendoza 28 éves, és erre az estére egy sárga-fehér ruhát vett fel, aminek különleges szabása egyszerre teszi lehetővé azt, hogy viselője egy kis hasat villantson és hogy közben a színkombináció ellenére se tűnjön tükörtojásnak.

Carolina Macallister

Ezt az egész bulit az Univision Deportes nevű sportcsatorna szervezte, és ez a bizonyos Carolina Macallister, akinek már a nevében is benne van, hogy Maca (elnézést), egy sportműsorban biodíszlet ezen a csatornán. Klasszikus sellőfazonú ruhában volt aznap este, jó nagy nyaklánccal és samponreklámba illően dús hajzuhataggal. Mondjuk a mosolyával meg fogkrémet lehetne reklámozni. A dekoltázsával meg bármit.

Sexy Star

Ezt a 32 éves nőt eredetileg úgy hívják, hogy Dulce Maria García Rivas, de amikor elkezdett pankrátorkodni, akkor úgy döntött, hogy mégiscsak jobban hangzik az, hogy Sexy Star. Úgyhogy ezen a művésznéven műveli a spanyol nyelvterületen maszkban és lucha libre név alatt űzött sportot/showműsort. Az egyik pankrátormaszkját aznap este is felvette, de reméjük, nem vert meg senkit ebben az elképesztően kicsi és szűk miniruhában.

Jacqueline Bracamontes

A cikkben szereplő nők közül itthon valószínűeg Jacqueline Bracamontes a legismertebb, mert neki még magyar nyelvű Wikipédia-oldala is van, jó sok izgalmas információval, pl. azzal, hogy most kedden lesz a 35. születésnapja. Ő is volt szépségkirálynő, aztán meg szappanopera-színésznő lett belőle, de a mellben sejtelmes, az alatt függönyszerű estélyik is nagyon jól állnak neki díjkiosztókon.

Lindsay Casinelli

Lindsay Casinelli műsorvezető az Univision sportcsatornáján, amit innentől kezdve ön valószínűleg folyamatosan nézne, ha itthon is lehetne fogni. Érdekes, hogy neki angolos a kereszt- és olaszos a vezetékneve, ő maga mégis spanyol anyanyelvű. Nem vennénk rá mérget, hogy gigamellei 100%-ig igaziak, de elvileg még ez is előfordulhat, mindenesetre olyan nagyok ezek a keblek, hogy úgyse lehetne rejtegetni őket, akkor meg minek próbálkozzon feleslegesen szegény Casinelli, inkább jól kipakolja, ami van neki. Ahogy nézzük, a hölgy vagy tudósított az eseményről, vagy egyenesen ő volt a háziasszonya az idén először, hagyományteremtő jelleggel megtartott díjkiosztónak. Ön mit szól hozzá és aranyruhájához? A heti trendben mindig van szavazás, tehát most is: mondja meg, ki a legszebb!

Na? Jól fel van adva a lecke! Ön szerint ki nézett ki a legjobban?