Rövidek a nappalok, hosszúak az éjszakák, relatíve alacsony a hőmérséklet, recseg a radiátor, ropog a ház a hőingástól. Cudar idők ezek, amikor az ember derűjét csak egyvalami hozhatja vissza:

egy rakat aktnaptár!!!

Hogy nyarat varázsoljunk a szörnyű téli estékre, összeszedtük a 2014-es év legcsodálatraméltóbb aktnaptárait, úgyhogy dőljön hátra, tolja feljebb a laptopot a térdén, és gyönyörködjön!

nők férfiaknak

A naptárszezon persze nyáron indult be, a jó időben szokták a télre kiadott sorozatokat elkészíteni. A nagyüzem elején plussize-csajok álltak össze, hogy fityiszt mutassanak a zörgőcsontokat preferáló Sports Illustratednek. Illusztris lett az eredmény. Ha már plussize, akkor befutott a girnyónak semmiképp se nevezhető Kelly Brook, akinek a fotózásáról szaftos videó készült. Aztán persze a képeket is meg lehetett nézni.

Persze a vékonyabb csajok is hadba vonultak, a Houston Texans amerikaifoci-csapat pompomlányai is vonaglottak egy sort egy naptárért.  A brit tengerészgyalogosok feleségei is nekivetkőztek, persze jótékony célért. Szintén becsülendő a Warwick Egyetem 12 lányhallgatójának, pontosabban evezősének küzdelme. Nekik a Facebookkal kellett megharcolni, mert Zuckerbergék letiltották az oldalukat, pedig az ízléses erotika. A Föld másik részén Sydney-ben is egyetemisták vetkőztek, bár itt a lányok közé pár fiú is bekerült. Volt még idén Pirelli-naptár is, ami mindig jó, és befutott az Év Legkirályabb Naptára pontyokkal és csöcsökkel!

férfiak nőknek

A legmaszkulinabb politikus állama, Oroszország rendezhette idén a téli olimpiát, és hamar látszott, ezek kemény, férfias játékok lesznek. A legmenőbb nordikus curlingezők álltak össze egy félpucér pózolásért, aminek a Men of Curling naptár lett az eredménye. Szintén derék legények, afrikai vadőrök készítettek egy sorozatot meztelen felsőtestükről, hogy megmentsék az orrszarvúkat. Ugyancsak egy aktoknál szokatlan munkakör, a kamionosok vetkőztek neki később, ők elhunyt társuk emlékére tették ezt.

Voltak még idén kisportolt testű ifjak, akik végigröhögték a fotózás werkvideóját, illetve igazi egykori tengerészgyalogosok (a nejek után végre), akiknek polgári foglalkozásait is megtudhattuk. Aztán befutott végül az a naptár, ami minimum holtversenyben a legjobb a pontyos-csöcsössel: egy fantasztikus KAKASNAPTÁR!!!