Telefonon megnézni bármit szex közben, vagy épp Facebookozni, rákérdezni, mi legyen a vacsora, mind-mind annak a jelei, hogy a szexuális vágy erősen apad. Összeszedtük azokat a mondatokat, amiket biztosan nem kellene kiejteni szex közben, mégis megtörténik.

A másik testére vonatkozó megjegyzés

A negatív megjegyzések, mint a miyen hájas a segged, milyen szőrös a hátad,  és társai kerülendők – hacsak nem akarja elhajtani egy életre a partnerét. Akkor is érdemes inkább magába tartani, ha pont dícsérni szeretné a másik méretes hátsóját, könnyen félreérthető.

Bármilyen kajával kapcsolatos mondat

A mit együnk vacsorára/ebédre, mi van a hűtőben, a "le kell szednem a habot a húslevesől, mindjárt itt" és hasonló megjegyzések nem a gondoskodásról, hanem az unalomról tanúskodnak. Már az rossz, ha szex közben bárki a kajálásra gondol, és nem arra, ami történik vele.

Más nevét kimondani

Előfordulhat, hogy véletlen, ha más néven szólítja a partnerét, de ez az, amiből nem lehet igazán jól kijönni. Akkor se ha véletlen, és akkor se, ha tényleg valaki más jár a fejében – ez esetben maradjon csöndben, ha már mással van.

„Leszállnál rólam?"

Ne mássz rám, mert melegem van, összeragadunk, izzadni fogok – ezek általában a forró nyári napokon hangzanak el. Nem esnek jól.

Az erőltetett humornak sincs helye az ágyban

Ha a fejében már összerakott egy jó viccet, amit éppen szex közben akar elsütni, készüljön fel arra, hogy válaszul azt kapja: biztos, hogy akarod?