Tízezrek tüntettek Amerika szerte a rendőri erőszak ellen. Az Ellenállás Napja nevű megmozduláson két fekete férfi halálát okozó rendőri intézkedés és az esküdtszéki felmentő ítéletek ellen tiltakoztak. Ahogy arról az Index is beszámolt, egy hatgyerekes férfi cigarettát árult, a rendőrök egyike tiltott fojtófogást alkalmazott az asztmás férfival szemben, aki hiába kiabálta, hogy nem kap levegőt, a rendőrök nem enyhítettek a fogáson, a férfi pedig életét vesztette. A tiltakozások során sokan a "Nem kapok levegőt!" mondatot skandálták. 

A pornóipar pedig ugye gyakran reflektál vagy inspirálódik hétköznapi eseményekből és megjelent az első, meglehetősen ízléstelen tüntetős pornó is.  A Bang Bros videója tulajdonképpen a rendőri túlkapások elleni tüntetést parodizálja. A videóban Marsha May tüntet "Nem kapok levegőt!" táblával, mikor is megérkeznek a férfiak, akik  elérik, hogy ő se kapjon levegőt. (A videót ezen a linken érheti el, erősen 18+ tartalom)

Sajnos nem ez az első eset, amikor egy tragikus eseményre reflektál a pornóipar ennyire visszataszító módon. Nemrég ugyanis elindult egy oldal Border Petrol Sex néven, ahol amerikai határőrök fognak el illegálisan bevándorló mexikói nőket, akiket először megerőszakolnak, majd visszaküldik hazájukba. Mindezt azután, hogy napvilágot látott egy felmérés, miszerint az illegálisan Amerikába érkező nők 80%-át éri erőszak az útja során.