Danny Lambo szép csendesen Anglia elsőszámú playboyai közé küzdötte magát. Mindezt úgy, hogy tulajdonképpen szinte senki nem tudja, miből engedheti meg magának azt a rengeteg sportkocsit, a menő bulikat, és hogy tudja magát körülvenni ennyi gyönyörű nővel. Ráadásul a 37 éves pedagógusgyerek 16 évesen hagyta ott a tanulmányait, tehát semmiféle végzettséggel nem rendelkezik, és a tanárai is azt mondták neki, hogy a büdös életben nem lesz belőle semmi. Végül csatlakozott egy zenekarhoz, amiben keresett annyi pénzt, hogy szállodatulajdonos lehessen belőle.

A Danny Karne néven született férfi egy Jelaous nevű zenekarhoz csatlakozott, ami tulajdonképpen semmilyen nyomot nem hagyott maga után. Arra viszont jó volt, hogy egy ügyes menedzsernek köszönhetően Ázsiába menjenek turnézni, megőrjítve ezzel a helyi fiatal lányokat. Elmondása szerint minden pénzét félretette, hogy ekkora sikerember legyen, a szállodabiznisz pedig logikus volt, hiszen éveken keresztül élt szállodákban. 22 éves korára végül hivatalosan is milliomos lett. “Én az a típus vagyok, akinek ha van pénze, akkor költi. Nem akarom a sírba vinni magammal” – avatta be a Daily Mailt későbbi életfilozófiájába a művész.

Az angolok Berki Krisztiánja épp ezért nem csak költi a pénzét, de nagyon büszke is rá, hogy milyen fasza dolgokra költi azt: sokszor pózol vidáman az 200 ezer forintos vacsoráival, a Molly nevű macskájának kb. 60000 forintért ékszert vett karácsonyra, a kedvenc órája pedig 40 millió forintot ér.

A férfi azóta tényleg playboyként hivatkozik magára, bevallottan tart egy egész háremet, de azért nem szeretné, hogy előítéletesek legyünk vele: “Az embereknek megvannak a saját elképzeléseik a playboyokról, de én egy jószívű férfi vagyok, aki másokkal is megosztja a boldogságát. Egy nap talán összeházasodok és lassítok. De addig miért ne legyek playboy?” - tette fel a mindenkit izgató kérdést.