A német Plain Milch nevű cég gondolt egyet, és olyan reklámot csináltak a terméküknek, amitől tényleg tátva marad az emberek szája. De nem a jó értelemben véve, hanem inkább úgy, hogy tejóégezmi. 

A hirdetés azzal kezdődik, hogy egy anya szoptatja a gyermekét, angyali kórus és hárfa szól eközben. Aztán hirtelen megállunk, és rádöbbenünk, hogy az anya nem más, mint egy robot, ami épp lemerül, ezért egy ember kinyitja a női robot hátát, és behelyezi a csodatejet. A szmokingot viselő férfi karakter is hozzátesz a bizarr látványhoz, és a robotnő arca is megér egy misét. Majd a hangulat körülbelül az ötvenedik másodperctől megszakad – nem lőjük le a poént.

A cég weboldalán az olvasható, hogy a tej Finnországból van, természetes és tápláló, sőt, kakaós verzióban is kapható: ez pedig Fairtrade kakaóbabból készül. A 250 ml-es tej 1,09 euróért kapható. 

Hülye reklámokért nem kell a szomszédos országba menni, akad nálunk is elég, igaz, kicsit kevésbé bevállalósak a hazai reklámosok. Nálunk inkább a gagyi zene és az értelmezhetetlen, vagy nagyon direkt szövegek a jellemzők. Mint amilyen például a Maggie omlós reklámban az OMLÓSZ, aminek a kántálásától sokan mentek a falnak.