A kalifornia Jeff Lake kicsit talán túl lazán értelmezte, hogy mit jelent jófej apának lenni, ezért akkora mulatságot rendezett a 18 éves lányának és barátainak, amire még a rendőrség is kiment. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy az egész bulit a Playboy szellemében hozták össze, ezért a résztvevő lányok többsége a jól ismert nyuszijelmezben volt – írja a Daily Dot.

Mivel rengeteg pia is volt, ezért ebből is gondok adódatak, egy 17 és egy 19 éves fiú eszméletlenre itta magát a nagyjából 200 fős buliban.

Lake civilben egyébként ügyvédként dolgozott, a legtöbbször az orvosi marihuánával való visszaélések miatt védett embereket. A férfit bevitték, mivel a helyi törvények szigorúan tiltják, hogy olyan rendezvényeket szervezzen bárki, ahol fiatalkorúak akoholhoz juthatnak. A rendőrség szerint nem ő volt az egyetlen felnőtt a helyszínen.

A Liv névre hallgató lánya viszont jól láthatóan elégedett volt a bulival a szomorú vég ellenére is. „Mindenkinek köszönöm, aki részt vett a tegnap estében. Remélem mindenki jól van és biztonságban” – írta ki Twitterre a friss 18 éves. Livnek egyébként még kicsit várnia kell a legális piálással, ugyanis au USA-ban 21 év alatt nem ihat senki alkoholt.