Egy 36 éves floriai tanárnő azzal került a címlapokra, hogy bedrogozta két diákját, egy 12 éves és egy 16 éves fiút, és kihasználva az alkalmat, használta a testüket. Újabb eset egy diákjaival szexelő tanárnőről a tengerentúlról.

A 36 éves Barbara Kirbyt kedden tartóztatták le Leesburgben, miután egy diákja a rendőrségnek beszámolt arról, mi történt kettejük közt – írja a Huffingtonpost. Az egyik fiú a vallomása szerint december 11-én a tanárnője házába ment, a nő italt adott neki, ami után szédülni kezdett, majd elaludt. Meztelenül ébredt el, a 36 éves Barbara Kirby azt mondta neki, „a kor csak egy szám", és szexelt a diákjával. 

A rendőrségnek aztán előállt még egy diák egy hasonló történettel, aki elmondta, szintén itallal kínálta őt a tanárnője, amitől szédülni kezdett, és elájult. A WFTV riportja szerint a nő egyik szomszédja – aki a neve elhallgatását kérte – azt nyilatkozta, hogy ezzel örök lelki sérüléseket okozott a tanárnő a gyerekeknek. 

A tévécsatorna riportja szerint a tanárnő megfenyegette a diákját azzal, hogy ha elmondja bárkinek azt, mi történt, megöli. A fiú ennek ellenére kitálalt a rendőrségnek – a nő ugyanis még több szexet akart kicsikarni a fiútól.