Ebben a cikkben hat divatbemutatót nézhet meg a világ három országából. Mind a hat bemutató ezen a héten volt, és mind elég bevállalósra és/vagy szexire sikerült, a többség mellbimbóvillantást is tartalmaz, ez ugyanis a jelek szerint szinte már közhellyé vált a divatvilágban. (Csak remélni merjük, hogy a farokvillantás viszont nem válik azzá.) Klikkelje végig a képeket, aztán a poszt legalján szavazhat is a legjobbra, ez ugyanis a heti trend!

PolyU

A hatból az első divatbemutató hétfőn volt, Hong Kongban, az ottani divathét első napján. Itt többek között tervezőhallgatók kreációit is bemutatták, és nem csak utcai viseletről volt szó, amint azt a rendezvény neve is mutatja: PolyU Intimate Fashion Show. Az intimdivatot, azaz a fehérneműket mindenféle bizarr fejdíszekkel próbálták feldobni a fiatal ázsiai tervezők, először a képre kattintva nézze meg ön is, hogy milyenekkel, aztán a poszt legalján mondhat véleményt a látottakról!

Patrick

Ennek az egynevű tervezőnek a műsorát Hong Kong divathetének harmadik napján mutatták be, azaz szerdán. Itt elvileg már valamennyi esetben estélyi ruhákról van szó, még akkor is, ha van közöttük olyan, ami szinte a fehérnemű-bemutatón látottakon is túltesz. Meglepő lehet, hogy hiányoznak az ázsiai modellek erről a bemutatóról, pedig nem csak a modellek hiányoznak, hanem bármi, amiből következtetni lehetne arra, hogy a divatbemutató melyik kontinensen volt. A szexi a világon mindenhol ugyanúgy szexi (ezek szerint).

Givenchy

Párizsban férfidivathét zajlik éppen, de amint a Gucci borzasztó bemutatóján is láttuk, néhány ilyen fiús divatműsorba valamiért beküldenek egy-két női modellt, pedig pár hét múlva kezdődnek már a női divathetek is, azt most már igazán megvárhatták volna. Mindegy, Párizsban az egyik márka, aki női modelleket is alkalmazott a férfikollekcióhoz, a Givenchy volt, itt természetesen a nőket mutatjuk csak. Van egy csomó erotika abban, ahogy fel vannak öltöztetve, de valljuk be, közben azért egy kicsit félelmetesek is.

Maybelline

A maradék három divatbemutató pedig Berlinben volt a héten, mert ott is divathét volt a napokban. Az első a Maybelline New York századik születésnapjára rendezett show, ahol természetesen a kozmetikumokon volt a hangsúly a ruhákkal szemben. Ez utóbbiból nem is küldtek fel túl sokat a kifutóra, nehogy összezavarják vele a közönséget, ráadásul a modellek egy része olyan ügyesen volt testfestve, hogy úgy néz ki, mintha a bugyi-melltartó se lenne rajta.

Ewa Herzog

És akkor jöjjenek már végre a címben beharangozott bimbók! Az egyik német tervezőnő, aki nem rajong a melltartókért, Ewa Herzog. Kedveli ő viszont a nagyon nőies sziluetteket meg a csipkét, és főleg ez utóbbinak köszönheti, hogy kollekciója ebben a cikkben landolt, egy-két modelljének a keblei ugyanis teljesen jól átlátszanak a csipkeblúzon. Nem egy új trükk ez, de a népszerűségéből nem vesztett az évek során. Igaz mondjuk, hogy kifutókon mintha gyakrabban látnánk ilyesmit, mint az életben.

Irene Luft

Melyik divatbemutató modelljei voltak a legjobbak?

És a hatodik szintén egy berlini tervezőnő, bizonyos Irene Luft. Az ő kollekciója egyesíti a Givenchy egzaltáltságát Ewa Herzog villantásmániájával. Az összes ruha teljesen fekete, és átlátszó meg átlátszatlan anyagok keverednek egymással az öltözékekben, persze általában úgy, hogy mindig egy kicsit több látsszon ki, mint amennyit egy decens nő meg szokott engedni magának. A vörösre rúzsozott ajkaktól még erotikusabb és egy kicsit drámaibb is lesz a modellek megjelenése, csak az arcba fésült frufruval nehéz mit kezdeni. Dehát ha Irene Luft így érzi magát még szexibbnek, akkor miért ne? Ön szerint ez a kollekció a legjobb a hat közül? Ha végignézte a képeket, kérjük, szavazzon egyet!