18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

7613879 cad3ab480b22ed704a81fb4f44dec3e5 o

Az egyik legrégebbi brit házból szvingerklub lett, kiakadtak a helyiek

2015.01.29. 21:18

Birmingham egyik legrégebbi és legnevezetesebb történelmi háza szvingerklubbá alakult át, a Tudor Lounge nevű klubban még börtöncella is van a játékos kedvű vendégeknek. A környékbeliek kiakadtak.

A Stratford House Highgate-ben 1601-ben épült, akkoriban a lakosság száma kétezer fő volt körülbelül, és a Tudor-házbeli I. Erzsébet királynő uralkodott. A lenyűgöző ingatlan mostanra a fétisrajongók és a szvingerezők kedvelt helye lett, pornósztárok is járnak oda. A szexklub pont a ház múltja miatt kaphatta a Tudor Lounge nevet. A szvingerklub azzal hirdeti magát, hogy az épületet teljesen felújították, ez az öröm és az élvezet háza – ide kattintva elolvashatja, milyen egy hazai szvingerklub.

A szexklubbal állítólag 10 éves bérleti szerződést kötött a tulajdonos, és a Birminghami Városi Tanács még tavaly megadta az építési engedélyt arra, hogy privát találkozóhely legyen a házban. A környékbeliek az újságoknak panaszkodnak a zajos éjszakai élet miatt, és azzal is érvelnek, hogy általános iskola, nyilvános park és játszótér is van a környéken. Többen azt nyilatkozták a Dailystarnak, hogy őket senki nem kérdezte meg a szexklubról, holott ezt nyilvános konzultáción kellett volna megvitatnia a helyi közösségnek.