Kim Anamira a Buzzfeed hívta fel a világ figyelmét, ő az a nő, aki az Instagramján azt mutatja meg, mennyi mindent képes felemelni a hüvelyével. Akár több kiló banánt is megtart egy madzagon, sőt, súlyzót, gránátalmát, gluténmentes bageleket is emelget. 

Kim Anami egy középkorú nő, aki festői környezetben él Balin, és azt hirdeti magáról, hogy holisztikus szexoktató és párkapcsolati tanácsadó. Az Instagramja egyben az ő hirdetése is, azt vallja például, hogy minden nő képes ejakulálni, ha elég erős a hüvelye. Hogy minden nőnek jár az orgazmus, ehhez fontos edzeni a hüvelyizmokat, a módszert sajátosan vagina kungfunak nevez. Ehhez pedig a #vaginalkungfu hashtaget használja.

A hüvelyerősség fontosságát hirdető nőnek több mint 14 ezer követője van, és azontúl, hogy a lehető legbulvárosabb módon igyekszik felhívni magára a figyelmet, fontos és jó dolgokat közvetít: a Kegel gyakorlatokat, az intim tornát. 

A weboldalát átnyálazva látható, hogy Kim Anami ért ahhoz, amit csinál, 25 kérdéses tesztet állított össze a nőknek, amiből könnyen kiderülhet, milyen gyakorlatokkal erősítheti az érdeklődő a hüvelyét. Például pingponglabdával, ha kevés problémája van, de az is kiderülhet, hogy teljes rehabilitációs tornára van szükség, ami naponta 10 percen át tartó intim tornát jelent.

A Kegel-gyakorlatokat a Balin élő szexoktató a tao szexuális praktikáival egészíti ki, ez fizikailag azt jelenti, hogy jade kövek segítségével is meg lehet tanulni erősíteni a hüvelyizmokat – legalábbis ő ezt írja a tao praktikákhoz. A hüvely erősítése hasznos a szüléshez, a jó szexuális élethez és a klimax utáni vizeletelcsöppenés problémakörét is orvosolja. 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

Kim Anami a weboldalán azt ígéri, a módszere segítségével a következőkre lesz képes bármelyik nő: jobb orgazmusa lesz, testi és lelki értelemben hosszabb, mélyebb, intenzívebb lesz. A helyükön maradnak a belső szervek, könnyebb szülést, szülés után gyorsabb gyógyulást ígér, a libidó növekedésével együtt. Továbbá, az inkontinencia elkerülését ígéri, a hüvely keringésének helyreállításával együtt a síkosítókat is el lehet dobni. És a lényeget idézzük: „Képes legyen pingponglabdát kilőni. Ez minden nő istenadta joga. Minden nőnek lehet kungfu vaginája."