A történet főszereplője egy Cella néven twittelő tini, aki jelentkezett a mansfeldi Jets Pizzéria álláshirdetésére, igaz, nem tudni, valójában mi okból. Ugyanis annyira gyűlölte már előre a melót, hogy Twitter oldalára egy nappal a munkakezdése előtt annyit írt:

Talán nem kell lefordítani a szavakat ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen, a kis hölgy nem volt túl lelkes.

Hogy ezt miért kellett megosztania a nagyvilággal, egy újabb kérdés, mindenesetre egyik kedves jövőbeli kollégája azonnal elküldte a tweetet a főnöknek, aki ezt a kommunkációs útvonalat követve rúgta ki Cellát.

A sztori futótűzként terjedt az oldalon, és a világ minden tájáról özönlöttek a hozzászólások. Sokan a lány pártjára álltak, bár a legtöbben az események LOL faktorát értékelték. Ha van kedve és rengeteg ideje, akkor lehet görgetni. Volt,aki azt is megkérdőjelezte, hogy a valódi főnök áll a háttérben.

A Robert Wapple nevű úr azonnal reagált, ám sajnos azóta törölte Twitter oldalát. Szerencsére a Buzzfeed cikkében végigkövetheti kommentjeit.

Egyébként ő az:

A tinilányt nem érintette meg túlzottan a dolog, és utoljára ezt üzente sosevolt főnökének, aki sok szerencsét kívánt neki a pénztelen életéhez.