shutterstock 129291554

Amiket a mai tinik már egyáltalán nem értenének

MJ
2015.02.14. 19:19

Az alábbiakban 18 olyan élethelyzetet idézhet fel, amivel egy mai tini már nem nagyon tudna mit kezdeni, pedig nekünk még normális volt.

Még akkor is, ha sokszor ezt éreztük közben:

tumblr n6pksts1TR1qj4315o1 500.gif
 1. Például hogy csak vonalas telefon volt, vagyis ha hívást vártunk, otthon kellett ülni a telefon mellett. De legalább az összes barátunk telefonszámát fejből tudtuk. És tuti, hogy egy csomó még ma is menne.
 2. Vagy hogy a barátainkkal csak a családunk jelenlétében tudtunk beszélni telefonon, mivel csak egy telefon volt, és valószínűleg az is a nappaliban. Így a nagyi is hallotta, ha arról beszéltünk, hogy ki tetszik a suliban és ki nem.
  tumblr nfh8vzpIab1tdhimpo1 500.gif
 3. Hogy fel kellett hívni a mozit azért, hogy megtudjuk, melyik filmet mikor adják.
 4. És hogy alig találtuk a mozi telefonszámát a legalább tízkilós, lehetetlenül apróbetűs telefonkönyvben.
 5. Hogy addig nem tudtuk meg, hogyan sikerültek a fényképek, míg el nem fotóztuk a filmtekercsen lévő összes kockát, amit aztán pár nap(!) alatt előhívtak nekünk a laborban.
 6. És aztán kiderült, hogy az összes fotó szarul sikerült.
  tumblr lzralpJaLn1r6bnh8.gif
 7. Azt az unalommal és izgalommal vegyes érzést sem fogják érezni, mikor már órák óta ültünk a rádió előtt, ujjunkkal a rec gombon, hogy aztán fel lehessen venni kazettára az aktuális kedvenc számot. Már ha egyáltalán leadták.
  anigif enhanced-11693-1405016667-12.gif
 8. Vagy amikor ugyanezt csináltuk a tévé előtt, hogy végre lássuk azt a bizonyos videóklipet.
 9. Illetve amikor rájöttünk, hogy nincs egy üres videókazetta sem otthon, pedig 5 perc múlva kezdődik a műsor, amit fel kéne venni.
 10. Amikor nyilvános telefonfülkéből kellett telefonálni.
  tumblr inline my5dqxEiJL1ryjc9p.gif
 11. Vagy amikor kiderült, hogy össze van karcolva a pár hete vásárolt CD.
 12. Amikor VÉGRE sikerült kibontani azt a rohadék CD-t az agyonmatricázott és fóliázott, atombiztos csomagolásából.
 13. Az a világvége érzés, amikor kiderült, hogy nem fog minden ráférni a CD-re.
 14. A szenvedés, amikor a CD-lejátszó nem fért be egyik zsebünkbe sem, ezért kézben kellett tartani még a buszon is, emiatt pedig már kapaszkodni sem lehetett.
  tumblr n39vf8JED21twrxzjo1 500.gif
 15. Azt sem fogják megérteni, milyen fergeteges érzés volt, amikor kiderült, hogy a kedvenc együttesünk legújabb albumának borítója igazából egy füzetecske volt, és benne volt az összes dalszöveg!!
 16. Vagy milyen béna volt az, amikor csak egyetlen egy szám miatt vettünk meg egy egész albumot, amiről aztán kiderült, hogy szar.
 17. Ennél csak az volt rosszabb, amikor a teletextről kellett kideríteni, hogy mi megy a tévében, és a számok végigpörgetése legalább fél óráig tartott.
  teletext-is-dead.gif
 18. Vagy amikor a videótékában derült ki, hogy nem nézhetjük meg a filmet, amit akartunk, mert valaki már kivette előttünk.
  NOOOO!.gif