Ha eddig nem ismerte ezt az elbűvölő asszonyt, Georgette-et, itt az ideje pótolni e hiányosságot. Georgette-nek különös hobbija van ugyanis: oposszumokat tart és ezen fura állatok tartásával kapcsolatban készít frappáns videókat. A csatornát a Daily Dot találta, és nagyon büszék is rá.

No de nézzük, mire kell figyelni például akkor, ha az oposszum körmével bíbelődünk, idegenül szólva pedikűrözzük a lényt! A hasznos videóból megtudjuk, sose szabad morális alapon megítélni egy oposszumot, hogy körömvágás előtt kicsit be kell áztatni a lábait, majd megtörölgetni (eközben Georgette egy hanyag mozdulattal lelöki az asztalról a vízzel teli lavórt). A levágandó körmöt Georgette úgy választja ki, hogy közben eljátssza az „ez-elment-vadászni" játékot a szerencsétlen, mindent tűrő állattal, majd jöhet a műtét és a körömfestés. Igen, körömfestés.

A következő videónál már gyanakszik az ember, ez komoly-e, ugyanis Georgette arra készül fel benne, mi van, ha jön az apokalipszis és fel kell készülnünk rá, hogy oposszumunkat kimenekítsük a válságövezetből. Fel is sorolja a tárgyakat, amiket magunkkal kell vinni. Aztán egyszer csak letol mindent az asztalról, jön az oposszum újraélesztés. Ezt már nem részleteznénk, kimeríti az állatkínzás fogalmát.

Végül következzen minden állattartó legmókásabb és legszörnyebb rémálma, a fürdetés. Elsősorban arra kell vigyáznunk, hogy az oposszumok testhőmérseklete alacsonyabb, mint  a mienk, ne engedjünk túl meleg vizet. Megtudjuk, milyen sampont használjuk, hogy mossuk meg a farkát és hogy tartsuk a mosogatóban. Nincs is jobb, mint egy tiszta oposszum – tudjuk meg a végén, miután már minden eszközt a földre dobott a hölgy.

Több infót is talál itt Georgette-ről, ezek után az őn dolga eldönteni, hogy

  • A) egy kedves, bolond asszonyról van szó, aki egy főzőműsor stílusában számol be kedvenc oposszumai tartásáról vagy
  • B) egy szédületesen jó komika ad elő egy nagy mókázást.