Ha eddig még egyetlen egy cicás blogot sem követett, itt az ideje csatlakozni, a macskák ugyanis a legjobb szórakozást nyújtják az interneten is. Tanítanak a barátságról, a házi pornóról, irodalmi betekintést is kaphatunk, továbbá a legőrültebb dolgokat is ők szolgáltatják a neten. Íme tíz legjobb tumblr a macskákról, természetesen szubjektív válogatás, és a teljesség igénye nélkül készült. Az internet híres macskái (például Grumpy Cat) ebből a gyűjtésből szándékosan kimaradtak, most a noname macskáké a porond.

Híresemberek és cicáik 

Az Almost Famous Cats blogon Clinton is cicázik, ahogy Hugh Grant, Dita von Teese de még Robert Merle is. 

 

2. Indokolatlan macskák házipornókban

A blog tulajdonosa összegyűjti azokat a házivideókat, amiken az látható, ahogy az akció közben besétál egy macska a képbe. És bámul, dörgölőzik, vagy épp csak a háttérben fetreng.  Elég jó gyűjtés – ide kattintva láthatja

3. Írók és cicáik

Hemingway és a macskája együtt ettek, Jean Cocteau-nak egy fókasziámi macskája volt, Capote pedig egy házicirmost birtokolt. Az írók és macskáik blog mindenki kedvence lesz.

4. Macskák és a barátaik

A macska és a nyúl egész jó barátságban is képesek lenni. Például ezt is megtudhatja a Fuck Yeah Interspecies Friendships blogból. 

5. Elborult macskák

Az alábbi Vine videó bármikor, bármennyiszer, bármilyen élethelyzetre tökéletes. A Derpycatsről van. 

6. Macskák vécépapírral, nyakkendőben vagy hóban

A Cats, Beavers and Ducks blogon van minden, mint a karácsonyi vásáron. Például ilyen dobozból kikönyöklő macska is.

7. Cicák és a della

Macskák és a pénz, erről szól a Cash Cats blog. Ők itt ketten nagyon tudják, mi a buli.

8. Élet egy újságnál macskákkal bemutatva

Milyen az az élethelyzet macskás gifben, amikor lefagy a gép, mielőtt még befejezné bárki is a cikkét? Mutatjuk, ilyen. A News Cats blogon rengeteg hasonló van, nyilván a szövegek a legjobbak, tökéletesen passzolnak a gifekhez. 

9. Csak gifek

Ha a képeket unja, ajánljuk a gifeket, az I Heart Cat Gifs blogon csak ezek vannak.

10. Kutyák és macskák boldogan élnek együtt

A kutyák és a macskák már csak a mesében kergetik egymást, a valós életben legjobb barátok. A Dogs and Cats Living Together blogon legalábbis.