Egyre jobban értjük, miért vágyik annyi magyar középiskolás a brit felsőoktatásba. A Mirror szerint most épp a walesi Cardiffi Egyetem hallgatói tartottak bordély-tematikájú bulit szombaton. A lányok felvették a legkurvásabb fehérneműiket, a fiúk ahogy várható volt, hozták az elegáns strici figuráját, és már pöröghetett is a partikerék.

Összességében két lakás adott helyt a 60 fős bulinak, ahol bilincsek és fűzők is. A parti hajnali 3-ig tartott mindössze, de a résztvevők hallgatólagosan megegyeztek: ilyen pompás és szexi buliban még életükben nem jártak. Rory, Nagy-Britannia leendő üzletasszonya (jelenleg tanuló) elmondta:

100%, hogy újra megcsinálnánk. A lányok annyira jól megszervezték a partit, és mindenki beteg jól érezte magát.

A Tab cardiffi kiadása szerint amúgy két lány, Abi és Alice 20. szülinapját is megünnepelték. Elmondták, csodálkoztak, hogy a szomszédok nem lőtték le a bulit. Az eredeti ötlet amúgy az volt, hogy vezérigazgatók és céges kurvák bulit tartanak, de a fiúkra való tekintettel szelidítettek a terven, maradtak a prostik. Arról sajnos nem tudni, mennyi kefélés volt azon az estén, mindenesetre itt egy rakat kép, csorgassa a nyálát bátran!