Ősi nagy rejtély a férfiak számára, hogy a nők miért mennek párosával a vécére szórakozóhelyeken. Megkérdezni kevesen merik, éppen ezért már sihederként mindenféle teóriát gyártanak, mások csak simán hülyének nézik a lányokat, akik csapatostul távoznak a mosdóba. Megkérdeztünk néhány férfit, ők mit gondolnak a páros pisilés misztériumáról: 

"Az amerikai filmekből kiindulva a nők pletykálni járnak együtt a mosdóba, ahol 20-25 percet is eltöltenek, miközben sminkelnek a tükör előtt, és kibeszélik az épp aktuális, roppant érdekes történéseket. Én ezért mindig is irigyeltem a csajokat, hogy így el tudnak csevegni mindenféle dolgokról pisilés és renoválás közben, férfiként rám mindig furcsán néztek, ha beszélgetést kezdeményeztem a férfivécén" - mesélte István. 

"Fogalmam sincs, miért járnak párosával a lányok a vécére, én mindig arra gondoltam, hogy nagy a sor, és hogy ne unatkozzanak, amíg várakoznak" - elmélkedett Igor. 

 Hogy ne kelljen egyedül maradni a tánctéren"

- vélekedett Ignác. 

"Általánosban nagyon viccesnek találtuk, hogy a lányok csapatostul mennek a suliban budira. Hihetetlen elméleteket gyártottunk, hogy miért is van ez így, tizenévesen arról fantáziáltunk, hogy talán leszbiznek ott bent" - tette hozzá Iván.

Sajnos el kell, hogy keserítsünk mindenkit, a pikáns fantáziálások ugyanis teljesen alaptalanok, valójában teljesen hétköznapi, praktikus okai vannak annak, hogy a nők párosával járnak a mosdóba szórakozóhelyeken. Íme a magyarázat női olvasóinktól: 

"Aki folyamatosan jár szórakozóhelyekre, az jól tudja, hogy tízből öt esetben biztosan nem zárható az vécéajtó a női mosdókban.

Én azért szoktam magammal hívni a barátnőmet, hogy álljon be az ajtóba, hogy véletlenül se nyisson rám valaki"

- magyarázta Ilona. 

"Nyáron nem vészes a dolog, de télen nagyon macerás egy nőnek elmenni bármilyen nyilvános vécére" - mesélte Ildikó. "Szinte sehol nincs akasztó, ahová a kabátot, táskát fel lehetne akasztani. Az kizárt, hogy ezeket a dolgokat a földre tegyük, mert az ragad a félrefröcsögött húgytól. Ilyenkor jön jól egy barátnő, aki bevállalja a fogas szerepét, őrködik a szétbarmolt zárú ajtó előtt, hogy nehogy rád törjön valaki, és még egy papírzsebkendőt is bead, mert ugye, a vécépapír teljesen biztosan hiányzik a tartóból. Ezek után persze az sem jön rosszul, ha az ügyeletes barátnő szól, hogy a lehetetlennek tűnő pisilős pozíciónak köszönhetően lepisilted a nadrágodat, vagy épp egy szétázott papírzsepi ragadt a tűsarkúdra."

Végül pedig Ingrid fejtette ki, hogyan lehet összehozni a kellemest a hasznossal: "Pisilés közben fel lehet tenni azokat a kérdéseket, amiket a férfiak társaságában nem szívesen tesz fel egy nő: "Nem túl nagy a seggem?, Szerinted bejövök annak a pasinak?, Mi a véleményed Béláról?, Van egy tamponod? Otthon hagytam az enyémet", stb." - sorolta Ilka.