A Szexrandi.hu munkahelyi szexszel kapcsolatos felmérésére erősen rácáfol a Jobinfo.hu kutatása, míg az előbbiből az derült ki, hogy a magyarok fele szexelt már a munkahelyén, utóbbi szerint csak 14% csinált ilyesmit – körülbelül minden tizedik ember. A kérdés adja magát, vajon mi az oka annak, hogy két ennyire eltérő eredményre jutottak ugyanazokban a kérdésekben? A különbség valószínűleg a nemek arányában és az oldalak látogatóinál keresendő.

A kutatás, ahol a nők válaszoltak többen: minden tizedik ember szexelt a munkahelyén

A Jobinfo.hu online kérdőívére 1900-an válaszoltak, a férfiak és a nők aránya a nők javára billent: a válaszadók 37%-a férfi, és 63%-a nő. A Jobinfo.hu oldalán lehetett válaszolni a kérdésekre, nemcsak regisztrált tagoknak, hanem bárkinek. A felmérés 2014. október 6. és november 5. között készült, a végeredmény 18-65 év közötti álláskereső (60%), illetve a kutatás idején állással rendelkező munkavállaló (40%) válaszain alapulnak.

Mindez azért fontos, mert az eredmény szerint a válaszadók 86%-a nem szexelt a munkahelyén, 40% elítéli a kollégával való viszonyt, ha az egyik fél kapcsolatban él.

Bár a felmérésben résztvevők mindössze 14%-a tapasztalta meg a munkahelyi szexet, ahonban a megkérdezettek 48%-nak van tudomása arról, hogy valamelyik kollégájának van/volt szexuális kapcsolata a munkatársával.

A felmérés, ahol a férfiak válaszoltak többen: minden második ember szexelt a munkahelyén

A Szexrandi.hu ugyanabban az időszakban készített felmérést a munkahelyi szexről, mint a Jobinfo, a Szexrandi.hunak 2100 fő válaszolt, 1800 férfi és 300 nő. A kutatásban tehát a válaszadók 85 %-a férfi, és csak a 15% nő, feltételezhetően itt kell keresni a különbséget. 

A Szexrandi.hu online kutatás szerint a válaszadók 54 %-a szexelt már a munkahelyén, és 63% feküdt le másvalaki házastársával.  
 

A két különböző kutatási eredmény valószínűleg a két végletet mutatja, tekintve, hogy a Szexrandi.hu oldal és a Jobinfo.hu oldal látogatói nem feltétlenül egyeznek. A magyarok munkahelyi szexszel kapcsolatos véleménye és szokásai valahol a kettő között lehetnek.