A Daily Mail a napokban beszámolt egy viszonylag furcsa egymásra találásról: egy anya 18 év után talált rá újra eltűnt lányára, de megbocsátott, és meg is szeretné köszönni a lányt elrabló nőnek, hogy mindent megadott lányának.

1997-ben, mikor Celeste Nurse még a kórházban feküdt, egyszerűen elrabolták tőle háromnapos lányát, Zephany-t, múlt héten pedig ismét találkozhattak egymással.

Zephany nagyon szereti ezt a nőt, aki jó anyja volt. Egyetlen egy dolgot csinált csak rosszul, azt, hogy több mint 17 éven át hazugságban éltek. Biztos, hogy találkozni fogunk, és én meg fogom köszönni neki, hogy vigyázott a lányomra.

– mondta a lány vér szerinti anyja.

De nem csak ezért nagyon Hollywood-i ez a történet, hanem azért is, mert a két család egymástól csupán pár utcára élt a Dél-afrikai Fokvárosban. A 18 éves lányra pedig saját húga talált rá az iskolában, méghozzá úgy, hogy miután jóban lettek, feltűnt neki, hogy nagyon hasonlítanak.

Ezt természetesen a szülők is észrevették, majd gyorsan ki is derítették, hogy lányuk idősebb barátnője valójában a 18 évvel ezelőtt eltűnt lányuk. Végül a rendőrséghez fordultak, és a DNS tesztek végül kimutatták, hogy a lány tényleg Zephany Nurse.

A Zephany-t felnevelő nőt letartóztatták, és az is kiderült, hogy 1997-ben nővérnek öltözve sikerült elrabolnia a lányt a kórházból.