Tracey Gibson élete gyerekkora óta nehéz volt, mivel egy ritka bőrbetegség miatt szinte végig úgy nézett ki, mint a filmek miatt öregre sminkelt nők. Gibson lipodisztrófiában szenved, ami miatt a zsírszövetei rosszul oszlanak el, és rendellenesen halmozódnak a testben, emiatt a 45 éves nő nagyon ráncos lett. Miután kiderült, hogy a lánya is hasonló betegségben szenved, nem várt, és elvégeztette magán és rajta is a 45 000 fontos, azaz majdnem 20 millió forintos beavatkozást, hogy neki végre rendes élete lehessen, gyerekének pedig ne kelljen megküzdenie ugyanezekkel a problémákkal.

„Nagyinak és majomnak csúfoltak egész életemben, és ha ránézek a régi képeimre, a Shrekből ismert sárkányt látom” – mondta a Mirrornak Gibson, aki az arcműtétje óta elmondása szerint megállás nélkül mosolyog. Az már egy világcsoda, hogy ennek ellenére is sikerült háromszor is házasodnia korábban. „Legszívesebben maszkot viseltem volna” – panaszolta el. A nőnek mellesleg hét gyereke is van, akik közül hárman is örökölték a betegséget, de a 16 éves Zara esete volt a legsúlyosabb.

A rotherhami Tracey Gibson azóta sokkal fiatalabbnak néz ki koránál, és nagyon örül neki, hogy végre flörtölnek vele a férfiak. „A műtét előtt megkérdezték, hogy szeretnék-e olyan ajkakat, mint Angelina Jolie-nak van, de azt már soknak éreztem” – viccelődött az anya, aki a flörtölést most kénytelen elutasítani, mivel a harmadik házassága már rendben van.

Kommentálná? A Facebookon tegye!