18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 183264440

A mostohaanyákra verik ki a legtöbben

2015.03.13. 19:20

A Pornhub egészen őrületes megállapításra jutott aktuális statisztikáiból: a pornófogyasztási szokásainkat nagyban befolyásolja az, hogy hány évesek vagyunk. Egy dolog egyezik igazából abban, hogy 18-tól 65 éves korig mit szeretnek nézni az emberek: ha valaki megdugja a saját mostohaanyját. Ez minden korosztályban előkelő helyen végez, 18-24 között a második legnépszerűbb keresőszó, 25-től 54-ig pedig egészen az első helyre ugrik, de még a 65 év felettiek körében is a az ötödik legnépszerűbb vonal.

A legfiatalabb korosztályban (már azok közül, amelyik legálisan nézhet pornót) amúgy a leszbikus a legnépszerűbb kategória, de nagyon szeretik a tiniket, a milfeket, és ez az egyetlen réteg, aminél a hentai is bekerült a legjobb 10-be.

Érdekes, hogy az édeshármas már csak a 25-34 éveseknél futott be, és ott is csak a kilencedik helyet sikerült összehoznia, ez a 35-44 évesek közt pedig még mindig csak a nyolcadik. Sehol máshol nem szerepel, a világ pornófogyasztói ezek szerint nem szeretik a szendvicsfigurát igazán.

shutterstock 156216794

A legnagyobb meglepetést a 65 év feletti pornófogyasztók hozták össze: az még magyarázható, hogy a masszázs a kedvenc keresőszavuk, de arra semmilyen magyarázat nem létezik, hogy a második helyet a rajzfilmpornók kapták meg, a harmadikat pedig a japánok. Az annyira már nem meglepetés, hogy a nagyipornók fel tudtak kerülni a listára, a 4. legtöbben keresték ebből a korosztályból. A teljes statisztikáért kattintson ide, hátha önre is illik a leírás.