Felismeri, milyen szexuális segédeszköz leírását olvassa? Síkosító vagy masszázsolaj? Vibrátor vagy péniszköpeny? Töltse ki a kvízt, és szórakozzon egy jót azon, milyen szöveggel (nevekkel, jelzőkkel) kínálják a szexshopok a termékeiket!

Letisztult megjelenése, stílusos díszítése mellett további pozitív tulajdonsága, hogy beépített akkuval készül (vezetékmentes) így kiváló társ akár séta közben, vagy munkába menet.
Különleges tápláló, hidratáló hatása az Aloe Verának köszönhetően. Speciális bizsergető összetevőkkel, mint a szegfűszeg, a fahéj és a rozmaring olaj, valamint a vanillil butil-éter jótékony vérbőség fokozó hatásával készül,
Vízben oldódik, könnyen lemosható, mégis rendkívül természetes, sikamlós, hosszan tartó síkosságot biztosít a bőrön, glycerin tartalmának köszönhetően. Tápláló, hidratáló összetevőkkel készül, melegségérzetet kelt a bőrön és ezzel együtt rendkívül érzéki, eper illata van, ami rögtön felébreszti a vágyat.
A vibráció könnyedén, fokozatmentesen állítható a távirányító segítségével, mely mindig kéznél van a kis zsebben, így kerékpározás közben is zavartalanul irányítható.
A formula két fázisból tevődik össze, külön helyet kaptak a kis kémcsövekben a száraz és külön a folyékony összetevők. A kis üvegcsében található maga a folyadék, valamint néhány összetevő és a kis kupak rejti a száraz összetevőket.
Nagyon realisztikus, a valódi bőr minden tulajdonságával rendelkező Nature Skin anyagból készült kényeztető. Érzékien szűk, de extra rugalmas kéjcsatornával, belül stimuláló, masszírozó, bordázott felszíni kialakítással, kívül biztos fogást nyújtó redőkkel.
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

A kvízhez az Erotikashow oldalán található leírásokat és képeket használtuk.