A borzalmasan béna nevű Lululemon eddig leginkább jóganadrágokat gyártott, azokból is olyat, amik túlságosan is áttetszőek voltak, annak ellenére, hogy szimpla fekete anyagból készültek.

Például Kim Kardashian is előszeretettel mutogatta hátsóját ilyenben: 

De a Lululemon nem csak ott rontotta el, hogy villantásveszélyesek voltak a nadrágjai. Amiatt is volt egy kis gond, hogy a cég azt kommunikálta, a csodálatosan jól megvarrt jóganadrágjai azért szakadnak szét, mert viselőik túl kövérek. Vagyis semmiképpen sem ők adtak el silány árut.

Na és a Jezebel most azt írja, hogy mivel ezek után már nem sokan akartak náluk vásárolni, és erősen csökkent a a cég profitja, a Lululemon úgy döntött, piacra dob egy új ruhadarabot,

a herebarát nadrágot!

Ez mondjuk nem lesz átlátszó, az viszont nem derült, hogy a cég szerint túl kövér embereken ez is elszakad-e. Mint ahogy az sem, hogy ez a zöld nadrág mégis hogyan és miért kíméli a heréket.

Mert én inkább azt látom ezen a fenti képen, hogy ez a nadrág vagy nagyon kicsi erre a modellre, vagy a modell túl nagy ahhoz, hogy beleférjen a nadrágba.

Na de a lényeg, hogy ha ön elhiszi, hogy ettől a zöld csodától – bár nyilván van más színekben is – nem fognak összenyomorodni a heréi, vegye meg nyugodtan, mert csupán 128 dollárt, vagyis csak kicsivel több mint 35 ezer forintot kell kifizetni érte. Ami meg ugye a hülyének is megéri. Főleg, ha a gyártó egy olyan cég, ami az elmúlt években szinte csak a bénázásairól volt ismert.