Hamarosan adásba kerül az az interjú, amit a legendás televíziós riporter, Barbara Walters készített az ABC 20/20 című műsorába a világ egyik legfurcsább párjával, írja a Daily Telegraph.

Mary Kay Letourneau neve még 1997-ben járta be a világot, amikor az akkor 34 éves, négy gyerekes tanárnő összejött 12 éves diákjával, Vili Fualaauval. A nőt férjének egyik barátja jelentette fel, amikor az már terhes volt a tinitől, és még a jogerős ítélet előtt világra is hozta kislányukat.

Ezután vonult be a börtönbe, hogy letöltse hat hónapos büntetését, ám szabadon bocsátása után a pár folytatta a viszonyt, és egy autóban, szex közben buktak le. Letourneau ekkor már nem úszta meg enyhe büntetéssel, nemi erőszak miatt hét és fél évet kapott, és pár hónappal bevonulása után megszülte második lányukat is.

A szerelem pedig a 21 év korkülönbség, a közfelháborodás, médiahadjárat és a börtön ellenére is kitartott, sőt. A pár idén ünnepli tizedik házassági évfordulóját, ennek alkalmából álltak kamerák elé, hogy botrányos kapcsolatukról, szerelmükről és boldogságuk titkairól beszéljenek. 

Az 53 éves egykori tanár arról is beszélt, hogy szeretné, ha törölnék a regisztrált szexuális bűnözők listájáról, és egyszer majd újra taníthatna.

Az interjún jelen lesz két tinédzser lányuk, Audrey és Georgia is, akik most már idősebbek, mint apjuk volt, amikor nemzette őket.