18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

kendra-sunderland-oregon-1002x532 03.png

Könyvtárban maszturbált, sztár lett

2015.04.15. 11:32 Módosítva: 2015.04.15. 11:40

A 19 éves Kendra Sunderland teljesítménye maga az amerikai álom: a lány az oregoni egyetemi könyvtárból streamelt egy videót, amelyben egy asztal alatt maszturbál, ami már épp elég volt ahhoz, hogy híressé váljon. Sunderland videója valahogy túlzottan elterjedt, ezért gyorsan be is perelték ami csak tovább növelte az érdeklődést a maszturbálós videó iránt, úgyhogy mostanra a Könyvtáros Lányként ismert nő már a Penthouse-nak is levetkőzhetett, és kapott egy új munkát is.

A munka mondjuk nem a klasszikus szülői álom, de keresni lehet vele. A PlayWithKendra.com videóoldalon tulajdonképpen bármit lehet kérni hősünktől némi pénzért. Annyira bármit, hogy a cipőjét is megnyalja, de néha csak egy rágógumiból fúj buborékot. „Egyszer megkértek, hogy nyaljam meg a hónaljamat. Az fura volt, de megtettem, mivel a dezodor miatt jó szaga volt”– mondta a Huffington Postnak a rettentő jó munkamorállal rendelkező Sunderland.

Sunderland elmondása szerint néha megdöbben rajta, milyen fura fétisekkel rendelkeznek férfiak, de jelenleg egész más dolgok aggasztják: ha megbüntetik a nyilvános maszturbálásért a könyvtárban, szexuális bűnözőnek fogják nyilvánítani, ami azt jelenti, hogy rákerül a regisztrált listára, ahonnan elég nehéz lekerülni. A következő meghallgatása májusban lesz, de persze megpróbál pozitív maradni.