Elképesztő sikereket ért el gömbölyded formáinak és hatalmas, dinnyeméretű melleinek köszönhetően egy brit rendőrnő – írja a Mirror. A 21 éves Sophia Adams a 70K-s melltartókat hordja, és egy versenyen is megmutatta, mennyire jól állnak ezekben a mellei. Több ezer versenyzőt nyomott le a Star in a Bra (Sztár egy melltartóban) fedőnevű versenyen és már a legjobb tízbe is bekerült.

Az észak-londoni Harrow-ban élő fiatal nőnek komoly problémái voltak a súlyával, a versenyre is azért jelentkezett, hogy megpróbálja ezeket legyőzni. A város rendőrségénél, a Metropolitan Police-nál dolgozó Adams a fenti sikereken túl egy nagy diadalt már elkönyvelhet: a Bridge Models plus-size modelleket foglalkoztató ügynökség szerződést kötött vele. Ráadásul az egészet szervező Curvy Kate fehérneműcégnek is ő lesz az arca egy ideig, nyárra már be is van táblázva fotózásokkal, na meg egy megnyert mediterrán utazással.

„Alig tudtam elhinni, amikor először rájöttem, hogy nyerhetek" – nyilatkozta, hozzátéve, hogy mennyi gondja volt a testével, és mennyire meg akarta változtatni azt. Elmondta, később rájött, hogy minden az önmagunk szeretetén múlik, ha megvan a helyes önkép, kibékülhetünk a testünkkel is. Most az a célja, hogy azt üzenje a többi nőnek, hogy minden test gyönyörű, függetlenül az alkattól és mérettől.