Május a maszturbálás hónapja, májusban van a maszturbálás világnapja is, amit Magyarországon ismét ünnepelhet mindenki, akinek van kedve megnyomni egy gombot az interneten, masztizás után.

A Masztivilágnap oldalon Kovi és a Tutti Frutti háziasszonya, Wally várják a maszturbálókat, férfiakat és nőket egyaránt. A cél az, hogy megdöntsék a tavalyi rekordot: 2014-ben több mint 50 000 ember élvezte önmagát, ezzel megdöntve az előző év rekordját. Tavalyhoz hasonlóan van az oldalon spermométer.

„A tavalyi év újítása a 'spermométer' idén is teljes gőzzel működik. Ezt a Fiúk maszti gombja aktiválja, és azt mérjük vele, egy hónap alatt hány ml sperma gyűlik össze a maszturbációk során. Az éppen aktuális adatot az oldalainkon elhelyezett virtuális hordó mutatja" – mondta a Velvetnek a Tutti Frutti háziasszonya, Wally. 

Idén húsz éves a maszturbálás hava, először 1995-ben szervezték meg San Franciscóban, hogy ünnepeljék az önörömszerzést. Azóta minden évben megrendezik, ami azt jelenti valójában, hogy felhívják a figyelmet arra, május van, és maszturbálni kell. A Masturbate-a-thon masztiverseny teszi fel az i-re pontot minden évben, ez az, amit az a japán férfi nyert meg többször is, aki képes kilenc teljes órán át morzsinkálni a farkát.