Danielle Perez egy 2004-es baleset során veszítette el mindkét lábát, ám szerencsére humorérzéke megmaradt. Erre nagy szüksége is van - nem csak azért, mert humoristaként dolgozik - mivel ő lett az amerikai televíziózás egyik kétségtelenül legbizarrabb eseményének főszereplője is.

Perez a Price is Right keddi adásában örülhetett a győzelemnek, ám akkor már kicsit lefagyott a mosoly az arcáról, amikor szembesült nyereményeivel: többek között egy futógéppel. A legfurcsább számára egyébként nem is a tény, hanem a stáb viselkedése volt.

„Végig azt gondoltam, hogy ez csak egy vicc" - mesélte a CNN riporterének. „De semmi irónia nem volt abban, ahogy tapsoltak és ünnepeltek. A CBS-nél tényleg mindenki őszintén örült, hogy ezt nyertem." 

A közönség ugyan lefagyott ezen a ponton, amit a szerkesztők ügyesen kivágták az adásból, így maradt az idétlen vigyorgás.

Az inernet természetesen azonnal magáévá tette Perez történetét, és ő maga is lereagálta a dolgot Twitter oldalán.

A boldog nyertes még nem kapta meg az ajándékokat, így egyelőre nem döntötte el, mi lesz a futógép sorsa. Mint mondta, valószínűleg bútornak fogja használni.

Végül is, teregetni lehet rá.