A Jezebel szállította a nap legborzalmasabb hírét, ami egy olyan 26 éves nőről szól, aki beteges féltékenysége miatt egy olyan nő holttestét is képes volt meggyalázni, akit férje exének hitt.

Shaynna Smith-t azután tartóztatták le, hogy elment egy Oklahomában található ravatalozóba, ahol az a nő feküdt, akit férje exbarátnőjének hitt, majd egy késsel megvágta a halott nő arcát, levágta egy kicsit a haját, elkente a sminkjét és ellopta a cipőjét.

De nem ez volt az első eset, hogy zavarta őt férje exeinek létezése. Februárban már előállították azért, mert egy másik nőt is megtámadott, Christina Perezt, akit előtte rendszeresen követett és zaklatott. Perez egyébként már férjnél van, és Smith férjével öt évvel ezelőtt jártak. Ő mondta el azt is, hogy az a nő, akinek holttestét Smith a ravatalozóban gyalázta meg, nem is járt Smith mostani férjével, csupán barátok voltak.

Shaynna Smith-t végül a halott nő lakásán fogták el, ahova állítása szerint azért ment, hogy onnan ékszereket vigyen el a halott nőhöz a ravatalozóba. A nőt a NewsOn6 szerint most betöréssel, emberi holttest illegális boncolásával, illetve azzal vádolják, hogy megzavarta a nő temetését.