Egy alabamai lelkész eltitkolt pasijának írt emailjeiben részletezte, hogy mennyire szeretné, ha meghalna a felesége. A probléma csak az, hogy a lelkész felesége végül tényleg meghalt, a lelkészt ezért most gyilkossággal vádolják – írja a Jezebel.

Egyetlen egy mód van arra, hogy legálisan is egyedülálló legyek, de várnom kell, míg Isten megadja nekem ezt az ajándékot. De meg fog történni; a nő, akivel együtt élek, lassan megöli magát – cukorbeteg, és egyáltalán nem foglalkozik magával. Az anyja is korán halt meg ugyanebben a betegségben, és ugyanezt tette saját magával. Úgyhogy imádkozom és várok

– ezt írta a mindenki elől eltitkolt pasijának évekkel ezelőtt a lelkész,  Richard Shahan, aki az ügyészség szerint két évvel ezelőtt leszúrta feleségét,Louise Shahant, majd azt tervezte, hogy Európába szökik a pasijával. 

Mint kiderült, a lelkész felesége tudott férje eltitkolt kapcsolatáról, és egy emailben meg is írta valakinek, hogy beszélt erről férjével.

A nő 2013 szilvesztere előtt halt meg, és férjét akkor ki is hallgatták, de szinte azonnal szabadon engedték. Viszont mivel nem sokkal később lefoglalt egy repjegyet Németországba, gyanússá vált, és őrizetbe vették. Ezutn találták meg a psijának írt emaileket is. Most gyilkossággal vádolják, tárgyalása a jövő év elején kezdődik.