A kollégisták kútfőből tudják a tuti italkombinációkat, amikkel nagyon gyorsan le lehet aljasodni: vodkás gumimacik, kávéfőzőn lefőtt alkohol és a vodkás tampon. Az anális és a hüvelyi felszívódással felhasznált alkoholnak azon kívül, hogy kiüti az embert, hosszú távon is káros hatásai lehetnek: a cukortartalmú italok nem annyira barátai az altesti üregeknek.

Férfiak, nők egyaránt dugnak fel maguknak feleseket, a vodkás tamponra a google több mint kétszázezer találatot ad, nem véletlenül. A koleszos piálások lényege, hogy minél olcsóbban, a lehető leghatékonyabban be lehessen rúgni. A gyomor nyálkahártyája helyett a test más nyálkahártyáját használva valóban jobban érezhető az alkohol hatása, mivel kikerüli a májat, ami semlegesítené egy részét. 

Egy 2014-es amerikai felmérés szerint, a kutatásban résztvevő kollégisták (2 349 fő) 1,1 %-a szereti nem hagyományos úton magába dönteni az alkoholt, ami azt jelenti, hogy análisan (vagy vaginálisan), esetleg ködként, páraként belélegezve, szembe csepegtetve is használják. Ugyan gyorsabban a véráramba jut az alkohol ezekről a területekről, mint a gyomorból, viszont jóval kevesebb a mennyiség, mint egy felespohárnyi pia. 

A hátránya, hogy mivel nem tud hogyan kiürülni a szervezetből a felesleges alkohol (hányással például), így könnyen alkoholmérgezés lehet a vége. A hüvely rosszul viseli a cukortartalmú ételeket, italokat, ahogy az alkohol sem a legjobb dolog ott. Az análisan felhasznált alkohol a végbélnyílást roncsolja, mindkét esetben fennáll a veszélye annak, hogy az illető egy-egy ilyen alkoholos mókázás után könnyebben kap el bármilyen szexuális úton terjedő fertőzést. Ha valaki így akarja megúszni az alkoholszondát, rossz hírünk van: az alkohol a véráramba jut, onnan pedig a tüdőbe is bekerül, és a szonda kimutatja.